Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Wasze strategie na T26E SP

SebaProx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam! Mam zamiar już dziś kupić lub jutro z rana zarabiacza 8 tieru SP. Niestety z medami miałem dość małą styczność, a jak już to z Pz III/IV. Proszę was więc o danie jakiś strategii na szybki zarobek, ponieważ muszę zarobić jeszcze 800k i najlepiej w 2 dni chociaż połowę. O zapomniał bym, skoro wiadomo, że u Premium się wszystko szybciej szkoli itp. itd. to jakie pierwsze perki wziąść? I czy czołg dostanę z podstawowym ammo czy będę musiał go dopiero po wejściu do gry kupić, ponieważ jest to mój pierwszy zakup to nie żałujcie wiadomości xD.

Opublikowano

Ten czołg prawie nic nie ma wspólnego z medami. Graj nimi trzymając się trochę z tyłu. Nie pędź za bardzo do przodu :)

76561198001815076.png
Opublikowano

Nim się nie da pędzić :) to jest taka lekko wolniejszy model KW-1 tylko, że 30% lepszy :)

To tyle? Mało czuje się jakbym nadal grał takim KW-1S tylko ze mniejszym DMG'em

PS. czy to dziwne, że jak myślę o jego kupnie to myślę, że to może być wywalenie kasy w błoto, bo sam już nie wiem, tak go chcę, a tu takie uczucie psuje mi zabawę, wy też tak mieliście?xD

Opublikowano

Czołg jest bardzo dobry, ale jeśli trafisz na ogarniętego przeciwnika i popełnisz bład... Aczkolwiek każdy ma swój styl gry, Tobie może akurat SP nie przypaść do gustu. Twoja decyzja :D

MOBO-Asus P8Z68-V/GEN3 CPU-Intel Core i5 2500K(4,7GHz)+SilentiumPC Fortis HE1225

GPU-2xAsus 7870 DCII HDD-Western Digital 500GB, SATA/600, 64MB

PSU-OCZ ZX-Series 850W SLI Modular PSU 80Plus Gold CASE-Zalman Z9 U3

RAM-Kingston HyperX 2x4GB 1600MHz DDR3 NAP-Samsung DVD -/+ R/RW 22x

Opublikowano

Już go 2x razy chciałem teraz wkońcu mam swoją kasę i mogę wreszcie "wybłagać" rodziców, a poza tym jak to nie spodobać?-,- Ja jestem Sebą Proxem mi się wszystko podoba xD

Opublikowano

Na początku myślałem że to gówno i żałowałem że go kupiłem. Teraz jak nim gram to mam wrażenie że dostał buffa bo gra mi się nim o niebo lepiej :)

76561198001815076.png
Opublikowano

Ja gdybym potrzebował 2 premium tanka to kupił bym właśnie jego. Potrafi napsuć krwi ;P Nie pożałujesz zakupu.

MOBO-Asus P8Z68-V/GEN3 CPU-Intel Core i5 2500K(4,7GHz)+SilentiumPC Fortis HE1225

GPU-2xAsus 7870 DCII HDD-Western Digital 500GB, SATA/600, 64MB

PSU-OCZ ZX-Series 850W SLI Modular PSU 80Plus Gold CASE-Zalman Z9 U3

RAM-Kingston HyperX 2x4GB 1600MHz DDR3 NAP-Samsung DVD -/+ R/RW 22x

Opublikowano

Dziękuje : ) Wolę wydać 108 zł na 1 rok niż 400 na premium.....

Ps. Zobaczycie, że po pewnym buffie tego czołgu Wargaming uzna, że powinien trafić na listę do Typ'a 59 i wycofają SP ze sprzedaży :)

http://www.youtube.com/watch?v=ZRzOOcfv1bE ..... Gościu rozwalił mnie .... spodziewał się 100mm pancerza wystawiając tyłek do T34 .... (czy co tam było xD ).

Opublikowano

mi np bardzo często wchodzą pociski za zero, a gram is3

World of Tanks

NICK:Dikej007

CZOŁGI: IS3,T50,M4 Sherman,S-51

wotbigbar03.jpg

Opublikowano

mi np bardzo często wchodzą pociski za zero, a gram is3

Najwidoczniej nie wiesz gdzie strzelać :)

T26E4_Frontal1.jpg

T26E4_Frontal2.jpg

76561198001815076.png
Opublikowano

Jeśli dobrze zrozumiałem: czerwone - nawet nie myśl, wal do woli, zielone - wyceluj i wystrzel?;P

Jeśli chodzi o perki to jak z nimi?

Opublikowano

wiem gdzie strzelac, tylko mi chodzi o to że jak strzelam w przód to pociski zawsze mi wchodzą, ale zazwyczaj za zero :)

World of Tanks

wotbigbar03.jpg

Opublikowano

a jak z umiejętnościami załogi i "modułami"?Zamontowałem dosyłacz pocisków i wentylację ;P

Opublikowano

wiem gdzie strzelac, tylko mi chodzi o to że jak strzelam w przód to pociski zawsze mi wchodzą, ale zazwyczaj za zero :)

tak bo sp ma pancerz przedni warstwowy, tz jak przebijesz 1 warstwe to zostaje ci jeszcze druga i trzecia :)

Opublikowano

Dokładnie :)

Natomiast co z tymi modułami i wgl.?

Mam ten czołg już 1 dzień i za niedługo o perkach muszę myśleć, więc jak?

Opublikowano

ja mam za montowane dosyłacz, ulepszony system naprowadzania i stabilizator pionowy. na załodze mam żarówkę, zwiad; snajper, strzał z biodra; gładka jazda, kontrolowane uderzenie; intuicja, bezpieczne magazynowanie. Jak na razie nie mam jeszcze 3 umiejętności :P

World of Tanks

wotbigbar03.jpg

Opublikowano

Wreszcie odzyskałem możliwość pisania!;D Tak, więc wraz z możliwością pisania spytam: jest tu jakiś ochotnik, który pomógł by mi ogarnąć T26E4 przez skype/ts'a?

Nie rozumiem jeszcze go i często mam przegrane bitwy 0 killi i poniżej 1000dmg ;d

Ave!

Opublikowano

Wreszcie odzyskałem możliwość pisania!;D Tak, więc wraz z możliwością pisania spytam: jest tu jakiś ochotnik, który pomógł by mi ogarnąć T26E4 przez skype/ts'a?

Nie rozumiem jeszcze go i często mam przegrane bitwy 0 killi i poniżej 1000dmg ;d

Ave!

Nigdy bym nie polecał kupowania SP, ale jak już kupiłeś, to mogę ci pomóc. Chociaż nie mam tego czołgu, mam wystarczające doświadczenie w tego typu czołgach.

Opublikowano

Nigdy bym nie polecał kupowania SP, ale jak już kupiłeś, to mogę ci pomóc. Chociaż nie mam tego czołgu, mam wystarczające doświadczenie w tego typu czołgach.

Po cholere piszesz ,że byś nie kupował a nawet 1 bitwy nim nie zagrałeś.....

Ave!

Wal na pw jak coś to pomogę,gdyż na starym koncie go miałem i trochę bitew rozegrałem.Mniej więcej wiem co i jak.

Opublikowano

Po cholere piszesz ,że byś nie kupował a nawet 1 bitwy nim nie zagrałeś.....

Wal na pw jak coś to pomogę,gdyż na starym koncie go miałem i trochę bitew rozegrałem.Mniej więcej wiem co i jak.

Może nie piszę to dlatego, że jego pancerz jest bardzo prosty do przebicia, wystarczy wiedzieć gdzie strzelać. Biorąc pod uwagę fakt, że jego właz na wieży da się trafić Pershingiem zwykłym z jazdy z 70m to wiesz. I to tak bez większego problemu. Do tego działo przy jego mobilności nie domaga. Wystarczy że na odległości większej niż 100m ustawi się do niego przodem byle jaki ciężki, to pozdrawiam. Nie dość że góra wieży to jeden wielki Weakspot, to jeszcze takie działo przy takiej mobilności. Proszę cię, to ma być TD z niedomagającym działem czy Med?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...